• Цвета Гарванска

Малко бижу

Този проект наистина се превърна в едно малко бижу. Пространството, което беше обект на проекта, представляваше коридор под формата на "Г", който се ползваше като кухненски бокс след правено в минали години преустройство. Освен него банята също имаше нужда от промяна и освежаване. Предизвикателство и при двете помещения беше ограниченото пространство, с което разполагахме.




Клиентите, млада двойка, се довериха напълно на моя опит, като ми предоставиха свобода да развия проекта бързо и лесно (за което съм им благодарна и признателна :). Избор, съгласуване, поръчки и закупуване, без суетене и губене на време в непрекъснати промени, които водят след себе си нови промени и т.н. Освен това успяхме да се вместим в бюджета, с който разполагаха, както и да се изпълни ремонта докато те продължаваха да живеят там.


Ето така започна всичко:






А така изглеждаше на финала:










93 views0 comments

Recent Posts

See All
 

Your details were sent successfully!

Pencils