top of page
Търсене
  • Снимка на автораЦвета Гарванска

Приказен крем

Проектът "Приказен крем" включва цялостно преобразяване на кухня и трапезария, разположена на втори етаж във фамилна къща на семейство, с което ме свързва истинско приятелство и прекрасни спомени. Сроковете бяха кратки, но с усилието на всички и най-вече благодарение на строителната бригада, се постигна целта.

На първо място се наложи премахване на съществуващ бар плот и изграждане на разширение, с което се увеличи площта на кухнята и се обособи перално помещение с тераса. Изпълниха се и нови ВиК и ЕЛ инсталации.

Втората стъпка бе да изберем най-подходящото разпределение на кухнята, така че да се обслужват всички в семейството без излишен хаос и безпорядък. Заедно с домакинята, която, както се досещате, щеше да бъде и нейният основен ползвател, се спряхме на това разпределение.

Финално трябваше да изберем вид плоскости за кухнеската мебел, гранитогрес за под, плочки за гръб на кухнята, осветителни тела, електроуреди, цвят на стени. Всичко се завъртя около светлия кремав цвят на избрания МДФ. Той, от своя страна, наложи изчистените линии и минималистичния подход при проектирането на цялостния дизайн. Ремонтните дейности се простираха на целия етаж, където се наложи изграждане на окачени тавани, пребоядисване, смяна на подови настилки и осветителни тела.

Презентацията включва четири слайда като последните два са със снимки "преди/след", от които сами ще се убедите, че трансформацията в зона "Кухня" е впечатляваща.

Желая на моите приятели с радост да споделят новия си преобразен дом и да се наслаждават на вкусове най-различни, които галят небцето и душата!:)

195 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Мекота и уют

До Операта

Comments


Home: GetSubscribers_Widget

Абонирай се!

Your details were sent successfully!

Pencils
Home: Contact
bottom of page