top of page
Търсене
  • Снимка на автораЦвета Гарванска

Незабравка

Проект "Незабравка" е проект за цялостен ремонт на апартамент, находящ се на първи етаж в жилищна сграда в един от атрактивните райони на София. Той включва промени в разпределението в предната част на жилището: увеличава се и се отваря кухнята, обособяват се мокро помещение, самостоятелна тоалетна и баня с тоалетна. Осен това се усвояват балконите на южната фасада, с което се разширяват двете спални помещения.




Показвам и няколко снимки, направени при заснемането на жилището.



При изготвяне на проекта трябваше да се съобразя с обзавеждане, което клиентите вече притежаваха и желаеха да ползват в новия си дом. Тяхната визия относно дизайна беше за жилище в модерен стил. Не успях да ги убедя да запазят паркета, както и мозайката в коридора, които щяха да изглеждат прекрасно след няколко процедури по "разкрасяване". Заменихме ги с ламинат и гранитогрес. В интериора присъстват основно светли тонове, акцентира се със синия цвят, както и с елементи в черно. За красиво допълнение избрах гранитогрес с фигурален мотив. За изпълнение на част от обзавеждането са предвидени няколко различни модела на ПДЧ плоскости, както и любимият ми шперплат.













Готовият проект е предаден на клиентите за изпълнение. Пожелавам им успешна реализация и скоро да се радват на новия си дом. :)

174 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Мекота и уют

До Операта

Home: GetSubscribers_Widget

Абонирай се!

Your details were sent successfully!

Pencils
Home: Contact
bottom of page