top of page
Търсене
  • Снимка на автораЦвета Гарванска

Това е моят дом!

Актуализирано: 11.10.2018 г.


Здравейте, приятели!


Много се радвам, че сте тук!


В моя блог ще намирате интересна информация - новини, проекти, полезни съвети от света на интериорния дизайн, архитектурата, продуктовия дизайн, а предполагам и от още други подобни сфери.


Казвам се Цвета Гарванска. Факт е, че на 40 години събрах смелост и направих крачката към осъществяване на моя отдавнашна мечта, а именно да бъда интериорен дизайнер. Разбира се, за тази цел преминах 9 - месечно обучение, започнах активно да чета съответната литература и да търся информация в Интернет. В това "море" от сайтове, статии, снимки, видео и т.н, аз намерих себе си, моята страст - това, което искам да правя и начина, по който ще изявявам себе си като професионалист. За това по-късно :)


Най-големият и най-значимият проект, който подготвих и реализирах, е на къщата, в която живеем /аз и моето семейство/ вече една година. Площта от 320 кв.м е разпределена на три нива. Конструкцията е железобетонна, без наличието на вътрешни колони и трегери. Всички вътрешни стени са изпълнени от гипсокартон. Къщата разполага с просторна дневна, 5 спални помещения, 3 бани, 1 тоалетна, кабинет и перално помещение


Няма да крия, че с изпълнението на строителните работи беше изцяло ангажиран моя съпруг, което доста улесняваше изпълнението на дизайнерските ми прищявки. И не само. Всичко се случваше бързо и за период от 367 дни /от първа копка до нанасяне/ успяхме да приключим и да заживеем в нея.


Що се отнася до дизайна на новия ни дом, бих могла да го опиша като минималистичен и изключително функционален. Публикувам снимки на някои от помещенията. Дано ви харесат!


Фотограф: Лилия Николова

160 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Мекота и уют

Home: GetSubscribers_Widget

Абонирай се!

Your details were sent successfully!

Pencils
Home: Contact
bottom of page