top of page

Привет!

 

Нека се представя!

Казвам се Цвета Гарванска. 

Моята работа, страст и хоби е интериорният дизайн. Интересувам се също от архитектура и продуктов дизайн.

В личен план бих се похвалила с прекрасно семейство.

Съпругът ми притежава дългогодишен опит в извършването на всякакъв тип ремонтни дейности. Негово хоби е дърводелството – майстори всякакви неща от дърво. Освен това той е запален рибар и абсолютен фен на барбекюто.

 

Родители сме на две деца - момиче и момче.

 

През есента на 2017 г. напуснахме столицата и се преместихме да живеем на село в къща, която ние си построихме. Тази промяна доведе след себе си и много други. За мен това бе решението да започна да работя самостоятелно като интериорен дизайнер. След близо 18 натрупани години трудов стаж на „нормална“ работа (банки, мобилен оператор, агенция за недвижими имоти), имах нужда именно от такава промяна. Благодаря на моя съпруг за непрестанната му подкрепа и гласуваното доверие. Сега се чувствам прекрасно, живея по-осъзнато и по-смислено! Началото на всяка седмица посрещам с усмивка, надежди и очаквания! 

Създаването на този блог е отдавна обмисляна и желана стъпка. Това ще е пространство, където ще мога да пиша и показвам новини, проекти, новости от света на интериорния (а и не само) дизайн и архитектурата. Все интересни, полезни, красиви, вдъхновяващи, а защо не и забавни находки!

Ще се радвам да получавам обратна връзка от вас!

Бъдете здрави и се обичайте!

В случай, че желаете да се свържете с мен, може да го направите на тел: 0899104040 или да ми изпратите имейл на ts.garvanska@gmail.com.

bottom of page