top of page
Търсене
  • Снимка на автораЦвета Гарванска

Морско - Средиземноморско

Актуализирано: 23.09.2021 г.


Този проект е за преустройство на стара къща в кв. Горна баня, която се ползва и ще се ползва като вила за уикендите през топлите месеци на годината от две семейства. По желание на клиентите темата на проекта е Средиземноморска.


Ето така изглежда къщата преди ремонта:




А това беше нейното разпределение:


Новото разпределение включва удължаване на верандата, изграждане на навес и цялостно вътрешно преустройство, в това число смяна на ел.инсталацията, вкарване на вода и канал в къщата, както и инсталиране на пречиствателна станция. Беше изпълнен и цялостен ремонт на покрива. Единственото, което решихме да запазим е дюшемето, тъй като бе здраво. След професионално изпълнено циклене, то възвърна приятния си дървесен рисунък и се вписа успешно в интериора.

При подготовка на новото разпределение беше важно да се осигури място за голяма маса на открито, където всички ползватели да се събират и да се наслаждават на тишината, чистия въздух и прекрасния двор, пълен с плодови дръвчета. Необходимо бе, също така, да се обособи кухня вътре в къщата, както и кът с барбекю отвън на верандата, който да улеснява домакините при обслужване на трапезата. Изграждането на тоалетна с двоен умивалник и отделно помещение за баня беше оптимален вариант предвид броя на хората, които ще ги ползват.

Прилагам проекта на новото разпределение и на източната фасада, която се превърна в красивото лице на къщата.

Следва и проекта на дизайна в детайли, със слайд за всяко едно от помещенията.



А ето и снимки отвън и отвътре на къщата в завършен вид.















251 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Мекота и уют

До Операта

Home: GetSubscribers_Widget

Абонирай се!

Your details were sent successfully!

Pencils
Home: Contact
bottom of page